Тіна Кароль заспівала гімн України на відкритті виставки Венеціанської бієнале 2022 (ВІДЕО)

Співачка Тіна Кароль заспівала гімн України на особливому заході в Італії. Вона виступила на відкритті виставки «Це Україна: Захищаючи свободу», яка входить до офіційної супутньої програми Венеціанської бієнале 2022.

Виставку в рамках найважливішої події арт-індустрії представили PinchukArtCentre та Фонд Віктора Пінчука за підтримки Офіса Президента України та Міністерства  культури та інформаційної політики України. Вона проходить у Scuola Grande della Misericordia.

«Голос мистецтва завжди чути по всьому світу. Українські митці виступають єдиним фронтом у боротьбі за культурну спадщину своєї Батьківщини. Слава Україні», – сказала Тіна Кароль.

У експозиції представлені роботи Євгенії Білорусець, Нікіти Кадана та Лесі Хоменко, які продовжують жити та працювати в Україні, незважаючи на розв’язану росією війну. Українські художниці та художники представлені разом із міжнародними колегами – друзями України. Серед представлених авторок та авторів – Марина Абрамович, Олафур Еліассон, Демієн Герст, Такаші Муракамі.

Фото: надані PR-службою Тіни Кароль, instagram.com/_fantina

Дивіться також:

Настя Каменських, Black Eyed Peas та інші зірки присвятили виступ Україні на Latin American Music Awards (ВІДЕО)

Тіна Кароль зібрала 2 мільйони гривень в Ізраїлі для лікарні у Дніпрі

Велика честь і давня мрія: Юлія Саніна вперше публічно заспівала гімн України (ВІДЕО)