Ведучий романтичних реаліті “Холостяк” і “ХолостячкаГригорій Решетник давно не самотній. І сьогодні, 10 жовтня, вони із дружиною Христиною відзначають 13-ту річницю весілля.

“13 років офіційно. Люблю тебе сильно, а я тебе сильніше“, – написав Григорій в інстаграмі, підкріпивши вітання фото із весілля.

Згадаймо, якою гарною була їхня церемонія шлюбу.

Григорий решетник свадьба
Вінчання Григорія Решетника і Христини Решетник, в дівоцтві Тимчук

григорий решетник жена свадебная фотосессия григорий решетник свадьба Дружина ведучого розповіла їхню історію кохання.

“Насправді, разом ми набагато довше, – зізнається Христина Решетник. – Ми познайомились в 2008 році і коли вперше тебе побачила, знала, що ми будемо разом – бо це була любов з першого погляду. Таке буває – факт!!! Ми пішли на побачення і більше не розлучалися ні на день”.

“Ми годинами планували наше життя: хотіли побачити увесь світ, відгуляти весілля, назвати першого синочка Іваном, придбати власне житло.. та іще багато всього)) І як же приємно сьогодні згадувати це і розуміти, що поступово ми всі наші мрії реалізовуємо”, – додала дружина телеведучого.

свадьба григория решетника

Христина Решетник також розповіла подробиці їхнього пишного весілля в Івано-Франківську.

“Весілля на 150 людей в Івано-Франківську (тоді було так холодно, +10), яке ми ніколи не забудемо, потім поява наших двох неймовірних синочків, з якими ми об’їздили уже півсвіту, сюрпризи один одному, емоції, та навіть ті випробування і труднощі, про які складно згадувати – нам однозначно є про що згадати. І те, що ми до всього, що маємо зараз, йдемо вже стільки років разом, це і є справжній подарунок з небес, який ми точно заслужили”, – говорить Христина.

Коли пара відзначала восьму річницю весілля, дружина Григорія також поділилася цікавими подробицями з дня їхнього весілля:

“Святкували до 6 ранку і пам’ятаю, єдине — хотілось іще, і іще — так було весело. Щоправда, перед важливим днем ми не спали добу, тому коханий мало не проспав власне весілля. Коли подзвонила йому вранці зі словами: «Ну що, ти уже виїжджаєш? Уже готовий?», він навіть оком не моргнувши сказав, що готовий на всі 100. Тому про цю ситуацію я уже дізналась на наступний день. Майже, як у фільмах — наречений ледь не спізнився на весілля! Буває ж в житті таке?», — розповіла Христина.

свадьба решетника
“Обіцяю, що наступні 10/30/70 років у нашого подружжя будуть не менш яскраві. І я завжди буду тобі підтримкою, опорою, натхненням та вірою в свої сили. Ну а те, що ми собі зробили найкращий подарунок на 10-річчя шлюбу – це беззаперечний факт”, – закінчила Решетник, маючи на увазі народження третьої дитини.

Фото – instagram.com/grisha_reshetnik/, instagram.com/kristina_reshetnik/

Дивіться також:

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв відзначають 20-ту річницю весілля: архівні фото церемонії

“Нашій сім’ї сьогодні 19”: Оля Полякова на річницю весілля показала рідкісне фото з чоловіком