Сьогодні, 26 лютого, телеведуча Марічка Падалко святкує день народження. І на жаль, поруч із нею не буде чоловіка Єгора Соболєва, який боронить Україну в лавах ЗСУ, і не буде подруги Лідії Таран. Марічка старається бути позитивною: “Це 26 лютого точно краще за минулорічне. Те навіть згадувати не хочу. Так, ми з Єгором не разом, але кохання не знає відстаней”, – говорить вона.

До речі, саме Лідія Таран на прохання Марічки ходила замість неї на перші побачення з Єгором. Подруги-телеведучі поділилися історіями знайомства та міцної дружби.

“Ми познайомилися з Лідою на початку двохтисячних. Їй дуже легко довіряти важливі справи і почуття. Так склалося, що навіть на перші побачення з моїм чоловіком ходила не я, а на моє прохання – вона. Ми з Єгором тоді не були ще вільними людьми, не хотіли бачитися, але тримати все в собі була не сила. Тому Ліда була змушена по черзі вислуховувати і втішати обидві сторони”, – згадує Падалко.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Марічка Падалко (@marichkapadalko)

Телеведучі так здружилися, що Лідія стала хрещеною первістка Марічки.

“Коли з часом ми з чоловіком таки об’єдналися і я була вагітна, мені стало зле. На допомогу прийшла Ліда, і замість відсутнього тоді в місті чоловіка поїхала зі мною передчасно «народжувати». На щастя, не довелося. Мене поклали в пологовий «на збереження», але сміливість і відданість Ліди, яка тоді ще не мала досвіду народження власної дитини, я пам’ятаю і ціную досі. Зрештою, вона і стала хрещеною Михайла, який в якийсь момент поспішав народитися на світ”, – розповіла телеведуча.

Лідія Таран із хрещеним сином Михайлом

У свою чергу, Лідія Таран захоплюється силою подруги.

“Марічку я дуже поважаю і ціную за величезну самодисципліну і жіночу силу волі. Марічка з тих жінок, які вміють переламати обставини, у неї сильні морально-вольові якості – вона може пробігти марафон, переплести Босфор і наполегливо триматися у гарній фізичній формі. Це не може не викликати захоплення”, – говорить про подругу Лідія Таран.

Лидия Таран Маричка Падалко

Лідія також згадала, що ключову роль у їхній дружбі відіграла Помаранчева революція.

“Ми з Марічкою почали спілкуватися як колеги – вона була ведучою спорту на ТСН, а я спортивної програми на іншому каналі. Якось випадково ми познайомилися на врученні спортивних премій. Тоді нас, ведучих спортивних новин, запросили нагороджувати кращих спортсменів року. Після цього ми почали спілкуватися на тему спорту, дивилися разом чемпіонат з фігурного катання. А потім відбулася Помаранчева Революція – переломний момент для усієї країни, який подарував нам справжню, міцну дружбу. Ну а вже потім ми почали працювати на одному каналі і навіть стали кумами”.

Лідія Таран з дочкою та кумою Марічкою Падалко

Нагадаємо, Марічка Падалко та Єгор Соболєв одружилися у лютому 2010 року, коли у них вже було двоє спільних дітей.

Фото надані преслужбою “1+1”

Дивіться також:

“І сльози, і сміх, і обійми”: Лідія Таран повернулась у Київ і побачилася з Марічкою Падалко (ФОТО)

Марічка Падалко в умовах війни влаштувала сюрприз сину на 15-річчя

Лидия Таран: “Я – не идеальная, но и идеального мужчину не жду”

Маричка Падалко поразила рельефным прессом и сексуальной фигурой

Лидия Таран показала, какой была в 20 лет