Німецькі супермоделі Гайді Клум виповнюється 50 років. А зовсім скоро, у серпні, вона відзначить четверту річницю весілля з третім чоловіком – музикантом Томом Каулітцем, на 16 років молодшим за неї.

Доля Гайді – класична історія із серії “не родись красивою”. Зраджували її, зраджувала вона сама, страждала від самотності та від невідповідних чоловіків. “Караван історій” розповідає, що і з ким довелося пережити моделі, перш ніж зустріти людину, яка робить її щасливою.


 

Гайді розглядала фотографії у знаменитому глянці та очам своїм не вірила: її коханий, Флавіо Бріаторе, безсоромно цілувався зі спадкоємицею ювелірної імперії Фіоною Сваровськи. Ні, звичайно, вона знала, що він плейбой і ловелас, але щоб ось так, не ховаючись і не таючись від фотокамер, обіймати «кришталеву принцесу»!

Хіба зрівняється ця Сваровскі з нею, Гайді – як можна бути таким нерозбірливим?! Не дарма кажуть: сивина в бороду – біс у ребро. І треба було цьому статися саме зараз, коли Хайді дізналася, що вагітна від зрадника Флавіо!

Чорт! — Клум щосили жбурнула журнал. Вдарившись об стіну, він упав на підлогу—фотографія, яка так її розлютила, розірвалася рівно посередині. Гайді посміхнулася: вона, завжди така спокійна, і не підозрювала, що здатна на подібний спалах люті — мабуть, у всьому винні гормони.

З керуючим директором Формули-1 та відомим бізнесменом Флавіо Бріаторе Гайді була знайома вже рік. Спекотний італієць і стримана німкеня – вони були гарною парою, що прикрашала своєю присутністю будь-яку червону доріжку. Бріаторе відчував слабкість до супермоделей. До зустрічі з Клум мав трирічний роман з Євою Герциговою.

хайди клум флавио бриатторе отец ребенка любовник
Гайді Клум і Флавіо Бріаторе, 2003 р.

Але Гайді затьмарила всіх пасій мільйонера – він називав її “єдиною жінкою у своєму житті”. І водночас не приховував того, що небайдужий до прекрасної статі, і змусити його перестати цікавитися його представницями може лише смерть

І це незважаючи на те, що Флавіо був старший за Клум на двадцять три роки. Ні, звичайно, можна було вдати, що нічого не трапилося і продовжувати стосунки з Флавіо далі, але тоді Гайді перестала б поважати саму себе. Та вона ні хвилини не залишиться у його будинку! Коли за годину Бріаторе зайшов до спальні, Гайді там уже не було.

Перший, кого вона побачила в холі готелю, в якому вирішила провести ту ніч, був британський співак Сіл. Вони познайомились на церемонії нагородження
премії GQ Awards, але тоді не сказали один одному і двох слів, а в повсякденній метушні Клум незабаром забула про цю зустріч.

А тут зіткнулася з ним буквально ніс до носа і ахнула від захоплення: у футболці і спортивних штанах — Сіл повертався з тренування — він мав вигляд молодого бога: стрункий, підтягнутий, з фактурними м’язами, які були видно навіть під одягом.

-Вау! — тільки й змогла сказати Гайді.

—Привіт,—посміхнувся їй у відповідь, а сам подумав, що не знає дівчини, яка могла б зрівнятися за красою з Клум, її хлопець — справжній щасливчик.

Соромлячись, він запросив Гайді в бар, а вона, хоч і жахливо втомилася — не стільки фізично, скільки морально — не змогла йому відмовити. Коли через півгодини вони знову зустрілися, Сіл був ще привабливішим — від нього йшов такий тваринний магнетизм, якому Гайді просто не могла чинити опір.

До того ж, що довше вони розмовляли, то сильніше її затягувало у вир його чарівності — він так багато знав і так цікаво про це розповідав, що Хайді готова була слухати його нескінченно. Сіл же тільки милувався нею і думав: під яким приводом призначити їй зустріч завтра? А раптом вона відмовиться? Але варто йому заїкнутися про це, як вона одразу ж, не замислюючись, сказала: «Так!»

хайди клум

Вони почали зустрічатися майже щодня, і ставлення Сіла до Гайді поступово змінювалося: від захоплення і обожнювання до любові і ніжності. Йому хотілося захистити її від усього світу, оточити увагою і турботою – можливо, він підсвідомо відчував, що саме цього вона зараз потребує як ніколи. Гайді ж думала тільки про одне: як сказати йому, що вона чекає на дитину від іншого?

Аборт Клум робити не збиралася, це питання для неї було вирішено раз і назавжди, але як поставиться до ситуації Сіл,  не знала. Він, звичайно, добрий і благородний, але чи вистачить його на чужу для нього дитину? Одного ранку, прокинувшись, Гайді зрозуміла, що далі тягнути не можна — скоро її стан перестане бути секретом.

Вони призначили зустріч у кафе, Клум замовила себе апельсиновий сік, який пила в очікуванні Сиіа — він трохи спізнювався. Він з’явився з букетом чайних троянд і одразу зрозумів, що Гайді хвилюється – він завжди моментально вловлював її настрій.

– Щось трапилося? — поцікавився Сіл.

— Трапилося, але не зараз — раніше, — Гайді довго продумувала, що і як вона скаже, але коли дійшло до справи, розгубилася. — Мені давно треба було тобі про це сказати, але я не знала, як це зробити.

— Ти мене лякаєш, напружено сказав Сил, і, простягнувши руку, накрив нею тремтливі долоні Клум, – говори я готовий до всього.

– Ти ж знаєш, що напередодні нашої зустрічі я розлучилася з Бріаторе, – Гайді здавалося, що вона, розбігшись, стрибнула в крижану воду. — У той день я сказала йому, що вагітна, але, дізнавшись, що він зраджує мені, не змогла продовжувати жити з ним далі — навіть заради дитини. Тепер ти знаєш, що я вагітна від іншого чоловіка, і тільки тобі вирішувати, залишатися зі мною чи ні.

– Не кажи нічого, – полегшено зітхнув Сіл, – я думав, сталося щось дійсно жахливе.

– Тебе це правда не лякає? — щиро здивувалася Хайді, яка не вірила в цей момент своїм вухам.

— Анітрохи, — широко посміхнувся Сіл, мені все одно, від кого ця дитина. Якщо її народиш ти, батьком буду я.

Хайди клум в молодости в белье модель показ
На шоу-показі Victoria’s Secret, 2008р.

Через шість місяців Сіл бігав по коридорах клініки, в якій народжувала Гайді, почуваючись жахливо безпорадним: він нічим не міг допомогти коханій жінці. Якби Гайді дозволила, він би зараз був з нею і підтримував, як міг: тримав за руку, говорив якісь незначні слова, які підбадьорювали.

Але вона не погодилася – не хотіла, щоб він бачив її в такому стані – боялася, що розлюбить. Дурниці! Сіл перевів дух лише тоді, коли симпатична медсестра повідомила йому, що Гайді народила дочку. Дівчинку назвали Гелен – у сім’ї її з легкої руки Сіла почали звати Лені – і він справді полюбив її як рідну, а згодом, коли малечі виповнився рік, і удочерив…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

…Хто б міг подумати, що брутальний і мужній Сіл—такий романтик! Гайді захоплено озиралася навколо: пелюстки троянд, червоні свічки, пляшка дорогого шампанського, келихи, застелена шовковою білизною постіль — і все це не в номері п’ятизіркового готелю, а в іглу на самісінькій вершині льодовика в Скелястих горах. Сіл привіз її туди гелікоптером.

Спочатку Гайді думала, що це просто екскурсія. І тільки зайшовши в іглу, все зрозуміла: Сіл робить їй пропозицію. Цікаво, чи знайшлася б у світі жінка, яка після такого сюрпризу відповіла б коханому відмовою? Засинаючи в обіймах Сіла, Клум почувалася найщасливішою на світі.

Вони присягнули один одному в коханні та вірності 10 травня 2005 року в Мексиці. І відтоді щороку цього дня влаштовували свято. Обмінювалися обручками, запросивши на «церемонію» двійника Елвіса Преслі. Або влаштовували костюмований бал, на який гості мали прийти в образах нареченого та нареченої. Їхня сім’я здавалася ідеальною — і насправді була такою…

– Ти знаєш, як сильно я люблю Лені, – Сіл погладив дівчинку по білявому волоссю і уважно подивився на Гайді, – але одна дитина – це так мало, я завжди мріяв про велику родину.

— Звідки у тебе така любов до дітей — чоловіки, як правило, стримані в таких почуттях,— посміхнулася Клум.

— Можливо, річ у моєму дитинстві,— задумливо промовив чоловік, дивлячись кудись повз Гайді, і вона зрозуміла: зараз він десь далеко – зі своїми спогадами.

хайди клум модель в белье показ
На показі Victoria’s Secret, 2005 р.

— Ти ніколи мені про нього не розповідав, — тільки й сказала вона.

– Це тому, що мені нічим хвалитися, – похмуро відповів Сіл. —Моє дитинство було безрадісним, тож своїм дітям мені хочеться дати те, чого у мене не було.

Сіл народився в сім’ї іноземних студентів, які приїхали до Лондона, щоб здобути освіту – мати була родом з Нігерії, батько – з Бразилії. Життя в британській столиці не видавалося їм медом. Потрібно було не лише вчитися, а й працювати. Тому дитина стала не радістю, а тягарем. На якийсь час Сіла навіть здали до прийомної родини.

Щоправда, коли малюкові виповнилося чотири, мати, яка на той час вже закінчила навчання і розлучилася з чоловіком, забрала його до себе. Щастю Сіла не було меж, але, на жаль, тривало воно недовго – жінка важко захворіла і поїхала до Нігерії, залишивши дитину під опікою батька.

У житті Сіла знову розпочалися чорні дні. Батько ним практично не займався, хлопчик цілодобово був наданий сам собі – голодний, без піклування та нагляду. І одного разу він просто втік з дому надвір. Сіл міг би повторити сумну долю багатьох безпритульних, які зникли безвісти на лондонських околицях.

Але, на щастя, зумів не тільки видертися зі складних життєвих обставин, а й досягти успіху. І тепер, ставши дорослим, він хотів подарувати всю свою невитрачену ніжність дітям від коханої жінки. Один за одним у їх сім’ї з’явилося ще троє дітей — сини Йохан та Генрі та дочка Лу.

хайди клум муж дети
Гайді Клум із Сілом та дітьми: синами Генрі, Йоханом та дочкою Гелен, 2011 р.

…Про спільний відпочинок Гайді з Сілом мріяли давно, але їм все ніяк не вдавалося викроїти для нього час — то він їхав на гастролі, то вона була зайнята. І ось — справжнє диво: різдвяні канікули вони проведуть в Аспені, серед укритих снігом гір — в справжній зимовій казці! На фотографіях того часу Гайді і Сил непристойно щасливі, дивлячись на них, важко повірити, що до катастрофи залишалося кілька місяців.

Про те, що Гайді зраджує йому зі своїм охоронцем Мартіном Крістеном, Сіл дізнався з преси. Фотографії парочки, що цілується, були більш ніж відвертими.

– Скажи мені тільки одне: це правда? — Сіл стискав і розтискав кулаки, ніби готувався накинутися на суперника, але Гайді знала, що подібного не буде — незважаючи на вибуховий характер, він і пальцем її не чіпатиме.

– Я могла б тебе обдурити, – повільно, по складах, сказала вона, – але не стану цього робити, ми завжди були чесні одне з одним. Висновок, який ти робиш із того, що трапилося, складний — я, як і раніше, люблю тебе. Але, зрозумій, я почувалася такою самотньою! Тебе весь час не було поряд — ти їхав на гастролі, на знімання, мандрував. Так, від туги я захопилася Мартіном, але це нічого не означає.

— Це означає, що нашому семирічному і, як мені здавалося, щасливому шлюбу прийшов кінець, тільки і всього, — спокійно відповів Сил, але Гайді знала, чого йому вартувала ця стриманість.

хайди клум муж сил
Гайді Клум і Сіл

— Ні, не кажи так, — Гайді чіплялася за можливість зберегти їхні стосунки,— не забирай у мене надію.

— Але хіба ти не сама забрала її у себе і мене, коли за моєю спиною зв’язалася з охоронцем? — здавалося, здивувався Сіл. — Чи варто тепер переживати? Я зараз піду, а за речами пізніше пришлю свого водія.

– А як же діти? — використала Гайді останній козир: знаючи, як чоловік прив’язаний до сім’ї, вона була впевнена, що його серце розтане.

– Я їх не кидаю, – здавленим голосом сказав Сіл, і Гайді зрозуміла, що удар досяг мети, але очікуваного нею результату, на жаль, не приніс, – я йду від тебе. На розлучення, якщо ти, звичайно, не проти, подамо разом — так буде простіше пояснити наше розставання горезвісними «непримиренними розбіжностями».

Гайді не стала чекати, коли Сіл вирішить забрати свої речі, а, запхавши найнеобхідніше в чемодан і залишивши дітей під опікою няні, полетіла з Мартіном на Сардинію. Побачивши фотографії, на яких його поки що дружина позує перед об’єктивами папараці зі своїм коханцем, Сіл розлютився. Випивши більше належного, він перебив весь посуд у готельному номері: «Могла хоча б почекати, поки ми розлучимося!»

До тями його привели дзвінки журналістів — якимось чином дізнавшись про розрив, вони хотіли отримати коментарі, а Гайді була поза межами їхньої досяжності. Сіл опанував себе і подався на телевізійне шоу Тревіса Смайлі. Елегантно одягнений – у сірий піджак, чорні штани і білу сорочку – він, проте, був засмученим, хоча і намагався не подавати виду.

хайди клум любовник
Гайді Клум з Мартіном Крістеном, 2013 р.

На іншому кінці світу Клум, сидячи на дивані перед телевізором, слухала відповіді Сіла на запитання ведучого і не могла стримати сліз: усю провину за їхнє розлучення він брав на себе і, як і раніше, освідчувався їй у коханні. Казав, що Гайді більше не могла виносити його вибуховий характер, постійні відлучки і шумні вечірки з друзями, що він приділяв їй образливо мало уваги, і що вона, як і сім років тому, залишається для нього найпрекраснішою жінкою на планеті.

Побачивши, що Сіл досі не зняв обручку, Гайді розплакалася вголос. В кімнату заглянув стривожений Мартін, але вона тільки відмахнулася від нього: мовляв, не до тебе зараз. Гайді хотіла побути сама, щоб зрозуміти: можливо, варто поборотися за їхній із Сілом шлюб? Але, за здоровим глуздом, вирішила цього не робити: він все одно її не пробачить, хоч би що зараз казав.

Справу їхнього розлучення розглядав Верховний суд Лос-Анджелеса. Відповідаючи на головне запитання, з ким залишаться четверо дітей пари, судді визнали пріоритет матері. І, треба віддати належне Гайді, вона дуже швидко вжилася в роль багатодітної матері-одиначки. Їй подобалося порівнювати себе з жонглером-віртуозом, який граючи управляється з вихованням дітей, доглядом за будинком, веденням бізнесу. Але все-таки їй не вистачало надійного плеча поруч чоловіка, який любив і дбав би про неї.

…Клум намотала вже не одне коло доріжками нью-йоркського Центрального парку. Вона бігла в помірному ритмі, примудряючись зберегти рівне дихання, в спортивному костюмі і шапочці її ніхто не впізнавав, і вона могла спокійно подумати. Пройшло чотири роки з того часу, як вони з Сілом розлучилися, за цей час він встиг налагодити своє особисте життя — його нова подруга, Еріка Пекер, уже чекає на дитину.

Не те щоб Гайді це дратувало, але точно ображало: її колишній чоловік уже, схоже, і не згадує про неї, а вона досі одна. Ні, звичайно, не можна назвати самотньою матір чотирьох дітей, але крім синівської та дочірньої любові їй хотілося й чоловічої уваги — невже ж вона його недостойна? І якщо не вона, красива, розумна, багата і знаменита, то хто тоді?

Стосунки Гайді з Мартіном, через які розладнався її шлюб із Сілом, тривали недовго — охоронець був молодий і красивий, але відверто дурний, і Гайді з ним нестерпно нудьгувала. Цілуватися з Мартіном було приємно, а от розмовляти зовсім нецікаво. А Крістена злило, що Клум на перше місце ставить кар’єру та гроші, а не стосунки з ним. Але чому вона має принести справу всього свого життя в жертву стосункам, які від початку вважала сумнівними?

Модою Гайді цікавилася, здавалося, від народження, що не дивно, якщо врахувати, що її батько, Гюнтер Клум, був представником великої косметичної компанії, а мати, Ерна, професійною стилісткою. Скільки Гайді пам’ятала себе, вона весь час щось шила.

Однак дуже швидко дівчина зрозуміла, що набагато простіше і цікавіше носити гарне вбрання на подіумі, а шиють нехай інші. Зоряний час Клум настав, коли вона взяла участь у конкурсі «Модель 1992» — і перемогла, обійшовши на повороті майже тридцять тисяч професійних моделей.

Гайді підписала свій перший контракт з агентством, а потім покинула коледж та рідну Німеччину та переїхала до США, де швидко зробила успішну кар’єру моделі.

хайди клум в молодости
Гайді Клум, 2001 р.

Саме тоді – 1997 року – Клум познайомилася зі знаменитим нью-йоркським перукарем Ріком Піпіно. Гайді виповнилося двадцять чотири роки, Піпіно був удвічі старшим і мав безцінний професійний досвід, який передав молодій дружині.

Він навчав Клум усьому: як позувати перед камерою, як усміхатися. І зараз, через п’ятнадцять років після розлучення, Клум відчуває до колишнього чоловіка теплі почуття та охоче спілкується з ним.

хайди клум муж
Знаменитий перукар Рік Піпіно став першим чоловіком Гайді. 2015 р.

Гайді помітили після того, як її фотографія в купальнику з’явилася на обкладинці популярного журналу Sports Illustrated – підписавши контракт з легендарною компанією, вона стала ангелом Victoria’s Secret і почала зніматися для легендарного глянцю – Vogue і Elle.

Відомі бренди вишикувалися до неї в чергу, і вже до 2008 року вона увійшла до списку найбагатших моделей, а через три роки – у рейтинг найвпливовіших жінок світу. Гайді веде і продюсує шоу «Проект Подіум», випускає власну лінію спідньої білизни під маркою Heidi Klum Intimates, залишається затребуваною моделлю і є бажаною гостею на вечірках і червоних доріжках.

І ось тепер вона мала відмовитися від усього цього заради Мартіна? Коли він нарешті зібрав речі і пішов, Гайді, незважаючи на свою нелюбов до самотності, подумки перехрестилася: повертаючись додому, вона більше не бачитиме невдоволений вираз обличчя Мартіна.

Всього через півроку Гайді з’явилася в ефірі популярного телевізійного токшоу із сенсаційним зізнанням: вона зустріла нове кохання, і, можливо, це — на все життя. Чутки про те, що супермодель має роман з арт-дилером Віто Шнабелем, ходили давно, але ні сама Клум, ні її новий бойфренд їх не підтверджували, хоч і не спростовували. Пікантності ситуації надавав той факт, що новий коханий був молодший за Гайді на тринадцять років.

хайди клум модели в белье
На презентації своєї колекції білизни Heidi Klum Intimates, 2017

– Я знову закохана, – сяяла від щастя Гайді, розмовляючи з Еллен Дедженерес, – вона нарешті зважилася публічно розставити крапки над “i”. – Мій бойфренд – молодий і талановитий Віто Шнабель, і мені здається, він – саме те, що мені потрібно.

На жаль, сам Віто так вважав недовго. Любитель знаменитостей — серед його коханок були Ель Макферсон і Лів Тайлер, а коли Елтон Джон познайомив Шнабеля з Гайді, той зустрічався з Демі Мур—в один далеко не прекрасний для Клум день звернув увагу на зірку «П’ятдесяти відтінків сірого» Дакоту Джон. Вони познайомилися на вечірці amfAR, на яку Шнабель прийшов разом із Клум. За іронією долі, йому дісталося місце між Хайді і Дакотою, і незабаром у Віто почався роман з останньої-яскравий і бурхливий.

Чого тільки не вигадували піарники супермоделі, щоб виправдати їхнє зі Шнабелем життя по різні боки океану: і що Гайді повинна зосередитися на роботі і дітях — зараз якраз починається навчальний рік, і що в останній час у них з відомих складних періодів, тому вони повинні відпочити один від одного і подумати, як їм бути далі. Насправді все було набагато простіше: Шнабель захопився Джонсон і заради неї залишив Клум.

Сказати, що Гайді нетямилася від люті, значить не сказати нічого – вона з розуму сходила від образи і ревнощів і навіть звинувачувала себе в тому, що сталося: якщо вона свого часу відбила Віто у Демі Мур, то чому б Дакоті Джонсон не зробити те саме, але вже по відношенню до неї, Гайді? Але що Клум могла вдіяти в такій ситуації? Тільки змиритися і чекати, що блудний Шнабель згодом знайде дорогу назад — до неї.

Поки ж вона розглядала фотографії на сайтах, на яких її коханий Віто ні на крок не відходив від Дакоти і не зводив із неї закоханого погляду. Щоправда, це не заважало йому викладати зворушливі пости в соціальній мережі, присвячуючи колишній коханій композиції про кохання, і це давало Гайді надію.

хайди клумлюбовник вито шнабель
Гайді иі Віто Шнабель, 2014 р.

Шнабель повернувся до Клум так само несподівано, як і пішов від неї — просто одного разу зателефонував і напросився на зустріч. Гайді вирішила послухати, що він скаже на виправдання. Результат переговорів її цілком задовольнив: Шнабель каявся і випрошував прощення на колінах, клявся і божився, що надалі нічого подібного не повториться.

Новий рік вони удвох зустріли на Балі. Гайді вдала, що вірить Віто. У тому, що стосунки її бойфренда з розлучницею закінчені, вона не сумнівалася — таблоїди щодня друкували фотографії сумної Дакоти. Але чи можна тепер йому довіряти? Той, хто зрадив один раз, робитиме це постійно.

Спочатку здавалося, що Гайді даремно сумнівається в улюбленому — Шнабель поводився бездоганно і навіть зробив їй пропозицію руки і серця на Ямайці, де святкував тридцятиліття. У знак серйозності своїх намірів Віто підніс Гайді масивну обручку з трьома сапфірами в оправі з білого золота. Подарунок супермодель прийняла і хизувалась в ньому згодом на вулицях Нью-Йорка, а ось стати дружиною Шнабеля відмовилася.

– Але чому, – дивувався Віто, – чим же я тобі не підходжу? Напевно, на світі немає другої жінки, яка б відмовилася стати моєю дружиною!

— Ну так і одружись з ними! — розлютилася Гайді, яку дратували такі дитячі аргументи. – Навіщо тобі я здалася, якщо ти такий завидний жених?

– Напевно, тому, що я люблю тебе! — відповів Шнабель, але його слова пролунали невпевнено.

– Дозволь тобі не повірити, – розреготалася Клум у відповідь, – невже ти думав, що я не знаю про всі твої інтрижки? А як же брюнетка, з якою ти цілувався на вечірці? А молоденька блондинка, з якої папараці застукали вас у твоїй машині біля нічного клубу в Лондоні? Ви, між іншим, цілувалися взасос! І це тільки те, що я знаю, а скільки пасій тобі вдалося приховати від мене!

– Та наклепи все це! — звився Шнабель. — Ти не знаєш, як журналісти складають свої сенсації?

— А те, що тебе забрали в поліцію за зберігання наркотиків—теж наклеп? — єхидно поцікавилася Клум.

хайди клум фото в платье показ
2015 р.

– Правда, ось тільки тобі вона честі не робить, – огризнувся Віто. — Поки я сидів у камері і адвокат бився за моє визволення під заставу, ти спокійнісінько засмагала на пляжі.

— А ти вважаєш, що я мала кинути дітей і мчати чорт знає куди, щоб витягти з дільниці людини, яка жити не може без дурману? — здивувалася Гайді. — Хіба такий глава сім’ї нам потрібний? У моєму житті було двоє чоловіків: перший навчив мене азам професії, другий подарував чотирьох дітей. Що такого може дати мені третій, щоб я одружилася з ним? Тільки не говори мені ні про кохання, в яке я не вірю, ні про гроші — я не потребую твоїх мільйонів, і сама не бідна. Чомусь мені здається, що в тебе немає відповіді на це запитання.

Час показав, що Гайді мала рацію — бойфренд покинув її заради роману з колишньою дружиною Романа Абрамовича Дар’єю Жуковою: папараці застали парочку на гірськолижному курорті в Швейцарії. Дізнавшись про це, Клум тільки гірко посміхнулася: треба ж, як у воду дивилася!

Першим, про що подумала Гайді, була помста — вона лусне, але доведе підступному Віто, що не втратила своєї сексуальності і привабливості в очах чоловіків. Звичайно, страву помсти подають холодною, але в неї не було часу на очікування — інакше Шнабель ще подумає, що після розставання з ним залишилася одна. Чи не дочекається!

У березні 2018 року під час роботи над шоу «Топ-модель по-німецьки», в якому Гайді брала участь як суддя, вона познайомилася з гітаристом гурту Tokio Hotel Томом Каулітцем, молодшим за супермодель на шістнадцять років.

За кілька днів Том приїхав до Гайді прямо на знімальний майданчик, і вона, перервавши роботу, буквально кинулася до нього на шию. Клум – в яскраво-рожевому костюмі з мінішортами – мала дуже спокусливий вигляд, а їхній поцілунок став справжньою сенсацією. І — посланням Віто Шнабелю, щоб він, не дай Боже, не подумав, що вона журиться після розставання з ним.

Хайди клум молодой муж том каулитц
Гайді та Том Каулітц. Після весілля Клум взяла прізвище чоловіка

Відтоді Гайді й Тома постійно бачили в ресторані в центрі Берліна, то в аеропорту Лос-Анджелеса, то на пляжі в Мексиці, де парочка влаштувала собі романтичні канікули.

І ніде вони ні від кого не ховалися і не приховували своїх ніжних почуттів, щоправда, папараці рідко можуть сфотографувати обличчя закоханих анфас — вони весь час цілуються.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Гайді відпустила ситуацію і просто насолодилася щастям. Що, якщо на серйозні стосунки з таким молодим бойфрендом розраховувати не варто? Що якщо те, що відбувається між нею та Томом, швидкоплинно і тимчасово? І нехай. Вона хоче жити сьогоднішнім днем, і якщо їй добре тут і зараз, то чому вона має думати про майбутнє? Ось коли воно настане, вона і переживатиме.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Переживати не довелося – пара побралася, а у 2019 році зіграла пишне весілля. Отож зараз Хайді носить прізвище Каулітц і абсолютно щаслива. І, чесно, вона на це заслужила.

Фото: Getty Images, Shutterstock

Дивіться також:

Джон и Джеки Кеннеди: роковая любовь

Венсан Кассель і Тіна Кунакі: історія кохання