Андрій Хливнюк і Сергій Жадан представили кліп на саундтрек до воєнної драми «Мирний-21» (ВІДЕО)

В національний прокат вийшла воєнна екшн-драма режисера Ахтема Сеітаблаєва «Мирний-21» – про спротив луганських прикордонників російським окупантам у 2014 році. Офіційним саундтреком до нього стала пісня «Правда». Приспів до неї написав Андрій Хливнюк, куплети – Сергій Жадан, а за музику та аранжування відповідав Усеін Бекіров.

«Приспів написав під враженням від куплетів Жадана. Це пісня про людей, на яких тримається наш драний і шкутильгаючий світ», — каже Андрій Хливнюк.

У відеороботі використали кадри з фільму, які перегукуються з ідеєю та змістом пісні.

«Мирний-21» – це історія про довіру і її відсутність на тлі історичних подій на сході України на початку 2014 року. Вона розкривається через долю луганського прикордонного загону, бійців якого сепаратисти та російські спецслужби марно намагаються змусити зрадити свою країну.

У фільмі зіграли зірка “Перших ластівок“, а нині вояк ЗСУ Максим Девізоров, Олексій Тритенко, який також долучився до війська, неповторний Кайдаш Віктор Жданов, Андрій Самінін, Євген Ламах, Роман Ясіновський, Лорена Колібабчук.

мирний 21 музика саундтрек андрій хливнюк сергій жадан
Паша Лі – “Осіріс”

«Мирний-21» став останнім фільмом для Павла Лі, якій героїчно загинув на Київщині в березні 2022 року, рятуючи людей від жахіть окупації. У фільмі він грав вояка з позивним “Осіріс”. За страшним і містичним збігом обставин похованням Павла займалася контора з такою ж назвою.

Фото: instagram.com/filmua

Дивіться також:

Андрій Хливнюк зустрів 43-й день народження в окопі: відео

Фронт-мени: українські зірки, які воюють у ЗСУ (ФОТО)

Знятий ветеранами документальний фільм про російсько-українську війну виходить у прокат

Артем Пивоваров та Христина Соловій представили кліп до мультфільму “Мавка. Лісова пісня” (ВІДЕО)