Історія про надію та боротьбу: гурт The Hardkiss зняв емоційний кліп на пісню «Маяк» (ВІДЕО)

Гурт The Hardkiss представив новий кліп – на пісню «Маяк». Вона була написана кілька років тому, але саме зараз набула для українського слухача нового змісту — стала історією про надію та боротьбу.

«Маяк» задумувалася як балада, але трансформувалася у драйв. «Це дуже енергійна пісня про надію, — розповідає фронтвумен гурту Юлія Саніна. — Надію, яку не можна втрачати навіть у найтемніші часи. Вона — як далекий маяк у темному морі. Кожному з нас потрібно знайти цей вогник та не випускати його з виду».

Режисером кліпу «Маяк» став креативний продюсер та музикант The Hardkiss Вал Бебко. Це відеогурт знімав під час благодійного туру на підтримку України у 2022 році.

юлія саніна the hardkiss маяк

юлія саніна the hardkiss маяк

«Ми взяли з собою у гастролі камеру та фільмували найяскравіші моменти, — продовжує розповідь Юлія. — У цей темний час концерти та зустрічі зі слухачами надавали нам силу та підтримку, надихали на роботу, на нову музику. Захотілося запам’ятати та зафіксуватицей емоційний стан. Кліп ми присвятили нашим слухачах, що стали нам опорою та тим самим маяком».

Фото: надані PR_службою

Дивіться також:

Велика честь і давня мрія: Юлія Саніна вперше публічно заспівала гімн України (ВІДЕО)

Арнольд Шварценеггер защедрував із KALUSH у кліпі “Щедрий вечір” (ВІДЕО)

Оксана Муха та Іван Леньо з Kozak System представили чуттєвий кліп до фільму «Щедрик» (ВІДЕО)

Сергій Лазановський з Анастасією Марків та 7TEENS заспівали оновлену колядку «Сумний Святий Вечір» (ВІДЕО)