Як Pianoбой, Onuka та зірки Cirque du Soleil допомагають українським дітям

1 червня,у Міжнародний день захисту дітей, відбудеться трансляція благодійного мультижанрового шоу «Я з тобою», мета якого — зібрати гроші для дітей, постраждалих від війни.

Заради них сьогодні на одній сцені зійдуться Onuka, Pianoбой, піаніст-віртуоз Євген Хмара, гурт Probass&Hardi, який змусив усіх українців наспівувати «Доброго вечора, ми з України», артисти Cirque du Soleil Анатолій Залевський та Оксана Пилипчук, чотириразова чемпіонка світу з танців на пілоні Наталія Татаринцева, одна з найгнучкіших людей світу, рекордсменка «Книги світових рекордів Гіннеса» Руслана Крутась та інші артисти світового рівня.

Сьогодні весь світ приголомшує кількість постраждалих від війни в Україні дітей — за офіційними даними, це понад 689 малюків, з яких 243 загинули, а 446 поранені. Це статистика, яка не містить психологічних травм, що їх так чи інакше зазнали більшість маленьких українців.

onuka благодійність я з тобою благодійність я з тобою благодійність я з тобою благодійність я з тобою

наталія татарінцева кот благодійність я з тобою “Це наш перший виступ за час війни не для військових, а для цивільного населення, тим паче, для дітей. Протягом останніх трьох місяців ми багато виступали на станціях метро у різних містах України, де я бачив на власні очі, як війна змінила звичний хід речей і відібрала в дітей дитинство. Ми бачили сім’ї, що живуть у вагонах, ми бачили школи, організовані просто на платформах, парти, що стоять на станціях метро. Але ми також бачили, як діти облаштували ці куточки, як вони збиралися на уроки під обстрілами, як разом з художниками перетворювали станції метро на яскраві арт-простори і вдихали життя в похмуру обстановку”, — прокоментував Pianoбой Дмитро Шуров.

піанобой шуров благодійність я з тобою

Допомогти може кожен глядач! 1 червня о 21:00 вмикайте YouTube Нового каналу, СТБ або ефір телеканалів СТБ, М1, «UA:Культура», дивіться трансляцію та запис безкоштовно на медіасервісі MEGOGO в розділі «Шоу» та на OLLTV, а також 5 червня на телеканалі «Прямий». Зібрати кошти для дітей допоможе проста система пожертв через QR-код, розміщений на екрані під час трансляції шоу. Гроші підуть у БФ «Твоя опора» та ГО Junior. Більше інформації — на сайті.

Фото: Андрія Волошина і Тараса Йордана надані прес-службою

Дивіться також:

Український бренд brabrabra запустив сервіс допомоги для жінок, які постраждали від війни

Гурт «Друга Ріка» зібрав два мільйони гривень для армії

ROXOLANA та Лієв Шрайбер зібрали кошти на обладнання української лікарні