“Паперовий будинок. Берлін”: Netflix представив перший тизер серіалу-спіноффа (ВІДЕО)

Один із легендарних серіалів Netflix, “Паперовий будинок” (“Money Heist” чи “La Casa De Papel”) отримав нове втілення. Цього разу у вигляді спіноффа про ранні роки найцікавішого персонажа Андреса де Фонольоси на прізвисько Берлін.

Розповідаємо, що про нього відомо, показуємо перший тизер і знайомимо з новими героями.


ПРО ЩО СЕРІАЛ

На Netflix Tudum у 2022 році виконавець ролі Берліна Педро Алонсо та шоураннер Алекс Пінья коротко охарактеризували спінофф: «Любов і крадіжки». «Це буде подорож у золоті роки персонажа. Коли він крав по всій Європі і був шалено закоханий», – розповів Пінья. Із тизеру стає відомо, що Берлін зосередиться аж ніяк не на німецькій столиці, а на місті кохання – Парижі.

Оскільки, цілком зрозуміло, автори не поспішають розкривати карти, звернемося до історії персонажа. У “Паперовому будинку” він якось заявив, що було «5 разів, коли він вірив у кохання». З однією з його колишніх, Тетяною, яка пішла від Берліна до його власного сина, глядач вже знайомий. Лишається іще чотири любовних історії із жінками – плюс Палермо, коханець Берліна.

ХТО ЗНІМЕТЬСЯ В СЕРІАЛІ?

По-перше, звісно, Педро Алонсо, він же Берлін. Крім того, Netflix заздалегідь знайомить нас із новими акторами і їхніми героями в атмосферому відео. Це Мішель Дженнер у ролі Кейли, Бегонья Варгас у ролі Камерона, Хуліо Пенья — Рой, Трістан Уллоа — Даміан та Джоель Санчес у ролі Брюса. Типажі вельми нагадують тих, кого задіював Професор.

Інтригою лишається, чи побачимо ми Альваро Морте – Професора, Діану Гомес – Тетяну та Родріго де ла Серна в ролі Палермо.

Та чекати лишилося недовго: прем’єра серіалу “Паперовий будтнок. Берлін” призначена на грудень 2023 року.

Фото: Netflix

Дивіться також:

Офіційно: Netflix зніме другий сезон серіалу “Венздей” – що про нього відомо

Що треба знати про серіал “Левиця” – новий проєкт із Ніколь Кідман

Як склалася доля зірок серіалу “Баффі – переможниця вампірів”

Елен Ролле – 56 років: як склалося життя акторів серіалу “Елен і друзі”