Щастя бути удвох: переможець «Голосу країни» Сергій Лазановський записав дует про кохання на відстані (ВІДЕО)

Український співак, переможець «Голосу країни» Сергій Лазановський| RIDNYI записав нову пісню. Після експериментів із жартівливою патріотичною музикою та новими прочитаннями повстанських пісень він випустив лірично-романтичну композицію та відеокліп «Щастя бути удвох» з молодою співачкою RODZYNKA.

Ця пісня – присвята усім закоханим, які з різних причин розділені кілометрами. А таких вУкраїні наразі чимало, адже мільйони родин та пар через повномасштабне вторгнення росії на територію України перебувають у розлуці.

сергій лазановський родзинка щастя бути удвох
RODZYNKA у кліпі «Щастя бути удвох»

«Ми живемо у такий час, коли потрібно цінувати кожну хвилину, годину та прожитий день. «Щастя бути удвох» – це нашепереосмислення ситуації, у якій опинились мільйони українців. Скільки жінок чекають своїх чоловіків з фронту, моляться за них та мріють про той день, коли зможуть їх побачити. Скільки родин розділені сотнями та тисячами кілометрів, проте вони вірять, що обов’язково возз’єднаються знову. Незабаром День усіх закоханих і ми б хотіли цією роботою подарувати крапельку ніжності та любові усім, хто у цей день не разом», – зазначила RODZYNKA.

«На правду, відстань не має значення. Зараз у людей більше загострилось почуття кохання одне до одного. І навіть, знаходячись далеко, вони все одно кохають, щиро та по-справжньому. Тому, неважливо де, Париж, Мілан чи Барселона, важливо відчувати одне одного», переконаний Сергій Лазановський.

сергій лазановський родзинка щастя бути удвох
Сергій Лазановський у кліпі «Щастя бути удвох»

Показати життя двох закоханих, які, попри розлуку, бережуть теплоту своїх почуттів змогли завдяки локаціям, зокрема готелю, який завдяки дизайну перетворився на сучасну залу очікування вокзалу. У відео багато сцен, знятих одним кадром.

Трек можна послухати на різних платформах.

Фото: надані PR-службою

Дивіться також:

Late Love: донька Нікітіна та Горбачової Nora Polinnia записала пісню про нерозділене кохання (ВІДЕО)

Історія про надію та боротьбу: гурт The Hardkiss зняв емоційний кліп на пісню «Маяк» (ВІДЕО)

Стіни горять в бою: “Антитіла” показали зруйноване місто у лірик-відео на пісню “Фортеця Бахмут”